Premier Művészeti Pódium Békéscsabán 2022.01.16.

Tanítványaink részt vettek, a Magyar Divat és Sporttánc Szövetség 2021. év Bajnokságán ahol kiváló eredményeket értek el, Ács Dóra, Tóth Kata és Botta Tibor közös munkájának köszönhetően. 

A IX. Szolnoki Open Országos Mazsorett Versenyen különböző kategóriákban és korcsoportban 4 első helyezést, 4 második helyezést és 1 harmadik helyezést hoztunk el.

2022. 03. 19-20. megrendezésre került az MTMSZ Tavaszi Kupa verseny.

Iskolánk 10 tanulója, 6 produkcióval versenyzett.

Az eredmények a következők:

  • Berta Zsófia 9.èvfolyamos tanuló Dance show kategóriában IV. x helyezèst èrt el.
  • Gulyás -Szabó Nikolett Dance show kategóriában  12.èvfolyamos tanuló IV. helyezèst ért el.
  • A 12.èvfolyamos táncosok ,Gulyás- Szabó Nikolett,Csizmadia Sâra, Búza Richard, Egri Fanni, Tobai Kitti, Dávid Dóra  fantasy csapat koreográfia II. helyezèst èrt el.
  • Boldizsár Izabella 11.èvfolyamos tanuló Lyrical kategóriában IV. helyezèst èrt el.
  • Kiss Virág 11.èvfolyamos tanuló Kortárs szóló kategóriában III. helyezèst èrt el.
  • Open kategóriában Gulyás- Szabó Nikolett ,Boldizsár Izabella, Török Csanád I. helyezèst ért el.

2022. 03. 19. Abigél Országos Minősítő Táncfesztiválon és az alábbi eredmények születtek:

• 4 arany
• 3 ezüst
• koreográfusi különdíj

2022.március 23-án budapesti tagintézményünkbe látogatott a Köszönjük Magyarország program keretén belül a Kézér Ballée táncegyüttes.

A kötelék nélkül című darabjuk bemutatása után lehetőség volt táncos növendékeinknek részt venni egy vezetett élőzenés improvizációs órán a táncegyüttessel karöltve.
Köszönjük a színvonalas bemutatót és lehetőséget! Óriási élmény volt!

2022.03. 29. napján az egyesületünk és a PREMIER MŰVÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM ÉS AMI sporttáncosai a Magyar Divat és Sporttánc Szövetség országos ranglista versenyén vettek részt Balmazújvárosban.

Az utóbbi hetekben betegségek és sérülések hátráltatták táncosaink felkészülését. Ennek ellenére a versenyen kiváló eredményeket értek el az ország legjobb sporttáncosait felvonultató seregszemlén. A felnőtt táncegyüttesünk a modern és kortárstánc formációs kategóriában az 1., a csoportok között a 2. helyezést szerezték meg. A szakgimnáziumunk növendékei, a sportegyesületünk tagjaiként a felnőtt modern és kortárstánc csoport kategóriában, saját koreográfiájukkal a 3. helyen végeztek és a zsűri különdíját is megkapták. Nagyszerűen helytállt Nagy Anna, aki a táncegyüttesünk tagjaként a modern és kortárstánc női szóló kategóriában, saját koreográfiájával az igen erős mezőnyben a kisebb sérüléssel bajlódva is az előkelő 5. helyezést érte el. Nagyszerűen helytálltak a gyerek csoportunk táncosai is. Tóth Kata tanítványai a jazztánc csoport kategóriában a 2. helyet érték el kezdő versenyző csoportként.

Az egész versenyen nagyon jó hangulat volt, az új helyszín és a rendezés is méltó volt a verseny színvonalához. Köszönjük a rendezőknek és a szövetség vezetőinek. A táncosok felkészítő tanárai Ács Dóra, Tóth Kata és Botta Tibor voltak.

Tiszaújvárosban szerepelt a magyar Látványtánc Sportszövetség Területi kvalifikációs bajnokságán

MTMSZ VERSENY EREDMÈNYEK

Magyar Bajnoksâg

Open duó -trió felnőtt kategória  Freedom Up című koreogrâfia
Boldizsár Izabella,Gulyàs-Szabó Nikolett,Török Csanâd.      I.helyezett
 
Dance show szóló felnőtt kategória Runnin című koreogrâfia 
Gulyás -Szabó Nikolett.       IV.helyezett
 
Fantasy csapat felnőtt Holdfènyben a farkasok című koreogrâfia 
Csizmadia Sâra,Egri Fanni, Dávid Dóra,Búza Richârd, Gulyàs-Szabó Nikolett, Tobai Kitti
III.helyezett
 
Kortárs szóló ifi kategória Irányító àlmok
Lipták -Pikó Levente Vajk.    IV.helyezett
 
Lyrical szóló felnőtt kategória  Bird set Free koreogrâfia
Boldizsár Izabella.     III.helyezett
 
Kortárs szóló felnőtt kategória Babel című koreogrâfia
Kis Viràg.           IV.helyezett

A békéscsabai táncosaink nagyszerűen szerepeltek  a Táncpedagógusok Országos Szövetsége Ifjúsági és Felnőtt Táncfesztivál Országos döntőjében.

A rendkívül magas színvonalúverseny nagyszerű körülmények között zajlott a Budapesti Erzsébet Ligeti Színházban, ahol professzionális színpadi hang és fénytechnika segítette a produkciókat.

A 31. Országos Táncfesztiválon rendkívül nagy mezőny vett részt minden korcsoportban, éppen ezért az Országos döntőt területi elődöntők, selejtezők előzték meg.

A táncosaink a Makói elődöntőn is szépen szerepeltek és bejutottak az Budapesti Országos fináléba, ahol méltóképpen képviselték városunkat, iskolánkat és egyesületünket..

A versenyen az ország legjobb táncklubjainak csoportjai és táncosai vettek részt, a zsűritagok a Táncművészeti Egyetem tanárai, és volt Rektora, a hazai táncművészet kiválóságai voltak.

A PREMIER-ACID JAZZ DANCE COMPANY TÁNCEGYÜTTES a Moderntánc kiscsoportok Ifjúsági korcsoport kategóriában a 2. díjat szerezte meg Kelemen Dóra koreográfiájával Botta Tibor felkészítésével.

Az ugyancsak Ifjúsági korcsoport Kortárstánc kiscsoportok kategóriában 3. díjat szereztek táncosaink Ács Dóra koreográfiájával.

XXXI. Országos Táncművészeti Fesztivál, a Táncpedagógusok Országos Szövetségének szervezésében

:A művészeti szakgimnáziumok versenyén, a
•9. Évfolyam, moderntánc (kiscsoport) kategória : III.helyezést
•10. Évfolyam, moderntánc (nagycsoport) kategória: II.helyezést
•11-12. Évfolyam, moderntánc (kiscsoport) kategória: I. helyezést értek el a növendékek!
Koreográfus és felkészítő tanár: Fekete Mercédesz

Varjas Szofi iskolánk 9. évfolyamos tanulója a 2022.05.08.-án Zágrában megrendezett nemzetközi versenyen Hip Hop Show A Solo Youth-kategóriában első helyezést ért el.

A nemzetközi versenyre a Ritmus Csapatok Országos táncversenyének megnyerésével kvalifikálta magát.