Tanulmányi és művészeti versenyek megrendezésének támogatása

NTP-TMV-22-0083

NTP-TMV-22-0083

Premier Művészeti – Jövő Muzsikusai verseny

A Premier Művészeti Szakgimnázium, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola versenyfelhívást hirdetett SZÓLÓÉNEK és SZÓLÓGITÁR pop-rock-jazz kategóriákban.

POP-ROCK-JAZZ

A verseny célja, hogy a magyar könnyűzenében tevékenykedő előadók minőségi produkciókkal illetve saját kompozíciókkal képviseltessék magukat, és ezek előadása professzionális minőségben valósulhasson meg.

POP-ROCK-JAZZ

A verseny az előzetesen videón beküldött dalok elbírálása (elődöntő) utáni személyes megjelenéssel, döntő alkalmával került megrendezésre.

Az online beadott darabok alapján a szakmai zsűri által előválogatás történt, ahonnan a döntőbe jutottak a versenyzők.

Premier Művészeti – Jövő Muzsikusai

Premier művészeti Szakgimnázium és AMI

Versenyfelhívás

NTP-TMV-22-0083

Jelentkezés lap

NTP-TMV-22-0083

Videó összeállítás I. rész

NTP-TMV-22-0083

Videó összeállítás II. rész

NTP-TMV-22-0083

Fotó galéria

NTP-TMV-22-0083

Premier Művészeti – Jövő Muzsikusai Verseny

HÍREK

Országos könnyűzenei versenyt hirdetett a szegedi Premier Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola, amelynek döntőjét szombaton tartották. Az eredményhirdetésen kiderült, a 21-40 éves korcsoport győztese az előválogatón annyira jól énekelt, hogy majdnem kizárták.

A Covid-járvány után első alkalommal hirdette meg Szegeden a Jövő Muzsikusai elnevezésű könnyűzenei versenyt a Kulcsár Sándor harmonikaművész által alapított Premier Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola, amelynek a napfény városa mellett Békéscsabán és Budapesten is van tagintézménye. Két kategóriában nevezhettek a versenyzők pop-rock-jazz stílusban. Szólógitár produkcióval néhányan indultak, ám szólóének kategóriában korcsoportonként több mint 120 jelentkező küldött videót az előválogatóra. A szakértő zsűri közülük válogatta ki kategóriánként azt a húsz-húsz versenyzőt, aki a szombati döntőben élőben is megmérethette magát.