Iskolánk békéscsabai, szegedi és budapesti táncosai részt vettek a Magyar Táncművészeti Egyetem nyílt napján. A program során a diákok betekintést nyertek az egyetem szakmai munkájába.

Premieres tanár-diák szereplés Kondoroson

2019. december 17.-én Kondoroson  a Nemzetiségek Napja alkalmából megtartott Békés Megyei Nemzetiségek Napi Díszünnepségén a Premier Művészeti Szakgimnázium és AMI tanára, Tóth Olga történelem ének-zene szakos tanár Nemzetiségi díjat kapott. Az indoklásban az áll, hogy 20 éve tartó  lengyel-magyar  kapcsolatok ápolásáért, a magyar diákok megismertetése a lengyel kultúrával, a lengyel középiskolákban folytatott magas színvonalú szórakoztató műsor összeállításért, a lengyel nemzetiség érdekében végzett erőfeszítéseiért adományozták ezt a díjat.

Az ünnepi program keretében, a Premier Művészeti Fiúkórus néhány tagja megható, élményt nyújtó zenei csokrot adott át a hallgatóságnak. A budapesti Premierből Brád Zsolt, a békéscsabaiból Antóni Benjamin és Lakatos Rudolf, valamint művésztanárunk Vozár M. Krisztián közreműködésével zajlott le az ünnepi műsor. A Békés Megyei Önkormányzat által szervezett ünnepség résztvevői felemelő, érzelmekben gazdag, ünnepi hangulatban, hagyhatták maguk mögött az eseményt, köszönhetően a tehetséges Premieres fiatalok bravúros, nagy tapssal jutalmazott műsorának.  Zalai Mihály a Békés Megyei Önkormányzat elnöke gratulált a kitüntetettnek, és nagy tisztelettel, örömmel fogadta és méltatta a Békés megyei fiatalok tehetségét.

A ritmuscsapatok országos táncversenyén első helyezést ért el a trió!